Terug

Betaalmethoden

Bij Quality Heating kunt u gebruikmaken van de betaalmethode van uw voorkeur. Hieronder volgt een kort overzicht van de betaalmethoden die we u bieden;


iDEAL

Met iDEAL kunt u direct betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL werkt dan ook met de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.


Bankoverschrijving (vooruitbetaling)

Kiest u voor een bankoverschrijving, dan maakt u het orderbedrag over op onze bankrekening. Wanneer we uw betaling ontvangen en verwerkt hebben, verzenden we uw order zo snel mogelijk.


Afterpay  

 1. Als u verzoekt te mogen betalen via de service achteraf betalen (AfterPay) leidt dit niet tot een overeenkomst. De winkelier en AfterPay behouden zich uitdrukkelijk het recht voor zonder opgave van redenen een aanvraag af te wijzen. U krijgt zo mogelijk direct online te zien of uw verzoek wel of niet, dan wel voorwaardelijk wordt goedgekeurd. Deze voorwaardelijke goedkeuring is in beginsel alleen het resultaat van een gegevenscontrole door ons. Desgewenst kunt u hiervan schriftelijk bericht ontvangen met opgave van redenen. U kunt ook na één werkdag telefonisch contact opnemen met de klantenservice van AfterPay.
 2. AfterPay kan binnen één werkdag na aanvankelijke voorwaardelijke acceptatie van uw aanvraag om te betalen via AfterPay, deze alsnog omzetten in een weigering een aanvraag te honoreren en daarmee afwijzen dat u gebruik maakt van een betaling via AfterPay. De voorwaardelijke acceptatie hangt samen met het feit dat de goedkeuring vooralsnog uitsluitend het resultaat is van een beperkte gegevenscontrole.
 3. Iedere winkelier is gerechtigd bij het tot stand komen van een koopovereenkomst met een consument, deze te toetsen. Hiervoor maakt de winkelier gebruik van AfterPay, indien u kiest voor betalen via AfterPay. Hiervoor zijn de volgende gegevens noodzakelijk te verstrekken:
 • De NAW- en contactgegevens. Dit adres mag geen postbusadres zijn en dient in Nederland of in België te liggen;
 • Het inschrijfnummer in het handelsregister van de Kamer van Koophandel of het Kruispuntbank van Ondernemingen indien u koopt via uw bedrijf;
 • Als u wilt betalen als een eenmanszaak, vennootschap onder firma of maatschap, dient u tevens de namen van de eigenaar van de eenmanszaak of firmanten of maten op te geven die de onderneming rechtsgeldig bij de aanvraag vertegenwoordigen;
 • Het bankrekeningnummer van u die betaling via AfterPay aanvraagt.

 
    Om te kunnen betalen via AfterPay moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • U heeft een factuur- en bezorgadres in Nederland of in België. Dit adres mag geen postbus zijn;
 • U bent niet failliet verklaard, of verkeert niet in surseance van betaling, of bent anderzijds onder curatele of onder bewind gesteld, dan wel er is geen aanvraag daarvoor ingediend. Tevens verkeert u niet in een situatie waarin u bent opgehouden uw schulden tijdig te voldoen.
 • U bent beschikkingsbevoegd of u wordt vertegenwoordigd door degene die u rechtsgeldig kan vertegenwoordigen en bevoegd is namens u te handelen.
 • Door het verstrekken van uw gegevens, om gebruik te mogen maken van de betaaloplossing AfterPay, geeft u uitdrukkelijk toestemming uw gegevens te verwerken en zodanig te toetsen dat AfterPay op een deugdelijke en zorgvuldige wijze kan beoordelen en kan laten weten of uw aanvraag tot betaling (voorwaardelijk) is geaccepteerd; 
Bij een eerste bestelling is het maximum aankoopbedrag, voor een achteraf betaling, €. 250,-
Bij een volgende bestelling is het maximum bedrag €. 750,-
 

 

Creditcard

U kunt ook direct betalen met een Visa-of MasterCard. Deze moet wel uitgegeven zijn door een in Nederland gevestigde bank. Nadat u uw creditcardgegevens hebt ingevuld, worden ze via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. Uw creditcardgegevens worden door onze partner Ogone Payment Services opgeslagen en uitsluitend aan uw creditcardmaatschappij doorgegeven. Vloerverwarming Store slaat uw creditcardgegevens niet op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »